NOTIUNI GENERALE
Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor site-ului. www.gonomad.ro (in continuare: site) este detinut si administrat de S.C. Nomad Discover S.R.L. (in continuare: Nomad Discover) 
Nomad Discover este persoana juridica romana, care are ca obicet principal de activitate organizarea si desfasurarea activitatilor turistice in Romania si peste hotare.
Accesarea, vizitarea, folosirea, inregistrarea pe site sau inregistrarea / participarea la evenimentele prezentate pe site implica acceptarea termenilor si conditiilor enumerate in continuare. Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare.

 

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE
Nomad Discover respecta confidentialitatea tuturor participantilor la activitatile sale si va trata/prelucra datele personale cu mare atentie, in conditii de securitate adecvata.
Nomad Discover prelucreaza datele cu caracter personal primite direct de la dumneavoastra, in functie de optiunile exprimate prin formularele de inscriere de pe site.
Nomad Discover nu va prelucra datele dumneavostra personale decat in masura in care acest demers este necesar in vederea indeplinirii scopului mai jos mentionat.
Prelucrarea datelor reprezinta orice operatiune sau set de operatiuni, care se efectueaza asupra datelor dumneavoastra cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi: colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, blocarea, stergerea, distrugerea, arhivarea.
In contextul promovarii activitatilor sale, si mentinerii / dezvoltarii raporturilor turistice cu dumneavostra, va putem solicita anumite date cu caracter personal: Nume, Prenume, serie, numar act de identitate, CNP, domiciliu, telefon, e-mail etc.

 

Utilizam datele dumneavoastra cu caracter personal doar in urmatorul scop:
- Inregistrarea pe site in scopul identificarii si facilitarii accesului    dumneavoastra la resursele site-ului.
- Pentru realizarea activitatii curente, la care sunteti inscris
- Informarea si promovarea activitatilor Nomad Discover si comunicarea cu dumneavoastra, prin orice mijloc de comunicare, inclusiv prin intermediul serviciilor de comunicatii electronice.
Conform prevederilor legale aplicabile, beneficiati de dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la stergere a datelor, dreptul la restrictionarea prelucrarii, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la opozitie si procesul decizional individual automatizat.
Pentru exercitarea acestor drepturi, dumneavoastrava va puteti adresa cu o cerere, prin intermediul formularului de contact al site-ului www.gonomad.ro, sau cu o cerere scrisa, la adresa de e-mail mad4nomad@gmail.com sau la adresa de corespondenta: Str. Ghe. Rasina Cosma, nr. 9, Bran-Sohodol, jud. Brasov, 507025, Nomad Discover S.R.L.
Nomad Discover nu va prelucra datele dumneavoastra personale decat in masura in care acest demers este necesar scopului mentionat in prezentul document, cu respectarea masurilor legale de securitate si confidentialitate a datelor.
Nomad Discover va considera toate informatiile colectate de la dumneavoastra ca fiind confidentiale si nu le va partaja cu terti, cu exceptia co-organizatorilor evenimentelor organizate in comun cu acestia, fara consimtamantul dumneavostra expres si anterior.
In vederea realizarii scopului mentionat, Nomad Discover va prelucra datele dumneavoastra personale pe toata perioada de desfasurare a evenimentului la care participati, pana in momentul in care veti exercita dreptul de opozitie / de stergere. Ulterior, daca dumneavoastra nu veti exercita dreptul de opozitie / de stergere, conform legii, aceste date vor fi folosite in scopul pentru care au fost colectate si/sau arhivate de catre Nomad Discover S.R.L.

 

PROPRIETATE INTELECTUALA
Materialele prezentate in cadrul website-ului www.gonomad.ro si eventualele informatii transmise prin intermediul postei electronice sunt proprietatea Nomad Discover S.R.L si sunt protejate prin drepturi de autor, drepturi de marca si alte drepturi de proprietate intelectuala.

 

FRAUDA
Nomad Discover nu solicita utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (email/telefonic/SMS/ etc) informatii referitoare la date confidentiale, carduri bancare sau parole personale. Utilizatorul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale.
Nomad Discover nu promoveaza SPAM-ul. Orice Utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru dezactivarea contului de client aferent acestei adrese de e-mail.
Comunicarile realizate de catre Nomad Discover prin mijloace electronice de comunicare la distanta (i.e. email) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului.
Nomad Discover isi rezerva dreptul de a pune in miscare urmarirea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat sa, sau a(u) atins acest(e) scop(uri):
- de a accesa datele de orice tip ale altui Utilizator prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda.
- de a altera sau de a modifica continutul Site-ului sau orice corespondenta expediata prin orice modalitate de catre Nomad Discover catre Utilizator.
- de a afecta performantele serverului/serverelor pe care ruleaza site-ul.
- de a accesa sau de a divulga oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, continutul expediat prin orice mijloc de catre Nomad Discover catre Utilizator atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al continutului.

 

OPERATIUNI PE SITE
Utilizatorul poate rezerva si efectua plati pentru unul sau mai multe produse/servicii de pe site. Platile cu cardul de debit sau de credit se realizeaza securizat (3D-Secure), folosind serviciile Netopia Payments. 
Rezervarea unui produs/serviciu si/sau efectuarea platii pentru un produs/serviciu implica acordul utilizatorului cu urmatoarele conditii:
- Toate caracteristicile esentiale ale produsului/serviciului sunt descrise pe pagina produsului/serviciului corespunzator.
- Produsul/serviciul corespunde descrierii. Posibilele modificari/schimbari sunt descrise pe pagina produsului/serviciului corespunzator.
- Conditiile de rambursare a unui produs sau retragere de la un serviciu sunt descrise pe pagina produsului/serviciului corespunzator.

 

EXONERARE DE RASPUNDERE
Site-ul www.gonomad.ro poate contine legaturi catre alte site-uri si/sau alte pagini web care nu sunt proprietatea Nomad Discover  S.R.L. Nomad Discover nu isi asuma nicio responsabilitate cu privire la continutul acestor site-uri si, prin urmare, nu va putea fi tinuta raspunzatoare pentru continutul, publicitatea, bunurile, serviciile, software-ul, informatiile sau alte materiale disponibile pe sau prin intermediul acestor site-uri. Nomad Discover  S.R.L. nu va fi responsabila de pierderea datelor cu caracter personal, de orice efecte negative asupra datelor personale ale vizitatorilor sau de alte daune morale si/ sau patrimoniale cauzate de accesul la respectivele site-uri.
Nomad Discover  S.R.L. nu garanteaza in niciun fel, explicit sau implicit, realitatea, actualitatea si integralitatea datelor si informatiilor prezentate pe site. Eventualele neconcordante sau erori care pot aparea la un moment dat intre continutul site-ului si informatiile reale nu implica nicio raspundere, de orice natura, pentru Nomad Discover  S.R.L.
Nomad Discover isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale site-ului, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor. Nomad Discover isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.
Datele si informatiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandari, garantii, consultanta sau angajament din partea Nomad Discover  S.R.L.
Nomad Discover  S.R.L. nu va putea fi adusa raspunzatoare fata de nicio persoana/ entitate pentru niciun fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului www.gonomad.ro sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni.
Nomad Discover nu este responsabil pentru aptitudinile Utilizatorului de a accesa ori utiliza site-ul si nici pentru esecurile generate de lipsa acestor aptitudini. Nomad Discover nu garanteaza ca site-ul nu poate fi afectat de virusi sau de alte actiuni care pot genera defectiuni sau alte pierderi.

 

CONTACT SI ALTE INFORMATII
In cazul in care exista intrebari sau sugestii in legatura cu Nomad Discover  S.R.L. sau cu site-ul detinut de aceasta (www.gonomad.ro), va rugam sa ne contactati la numarul de telefon: 0758696060, de luni pana vineri, program 10:00-18:00, sau prin intermediul formularului de contact disponisibil pe site-ul: www.gonomad.ro.
Orice comunicari sau informatii despre sau referitoare la site-ul www.gonoamd.ro de la Utilizator privind functionalitatea sau imbunatatirea acestuia vor ramane proprietatea Nomad Discover  S.R.L.