Cine suntem

Ne cunoastem din teluri comune avand aceleasi idealuri si trairi: explorarea muntelui, descoperirea lumii inconjuratoare si ale experientelor noi. De-a lungul anilor am efectuat diverse ture, colindand, practic toate coltisoarele Carpatilor, ajungand in multe tari din Europa, Asia, Africa si pana chiar si in America de Sud, descoperind alte civilizatii si culturi, coborand in pesteri si urcand pe diverse masive, atingand varfuri si idealuri.


Dupa foarte multi ani de experiente si realizari proprii, culese atat la altitudine, cat si departe de casa (in tari si pe diverse continente), am decis sa impartasim aceste calatorii celor ca noi, avand aceeasi vitalitate, dorinta de explorare, in cautare de adrenalina sau, pur si simplu, de a ne integra pentru cateva clipe intr-un peisaj lipsit de orice urma de civilizatie. Asa a aparut Go Nomad – visuri concretizate, vacante inedite, un mod de viata zglobiu, intens si temerar.

 

 

Vrei sa atingi cele mai inalte varfuri din Romania si de peste hotare?

Vrei sa cutreieri pe alte continente, sa-ti lasi urma pasilor prin nisipul desertului, sa simti briza oceanului pe o insula exotica, sa privesti ghetarii in culori reflectate la rasarit, sa asculti tumultul cascadelor in mijlocul unei paduri tropicale, sa savurezi o cina traditionala la celalalt capat al lumii sau sa privesti stelele dintr-un bivuac aflat pe un perete de stanca departe de orice urma de civilizatie? Scopul nostru este sa reinventam turismul clasic, prin intermediul turelor, sejururilor si circuitelor pline de emotii precum si al unui mod activ de odihna. O sa pleci acasa cu un bagaj de amintiri, ce nu se va uita!   

 

Ture de weekend sau expeditii de anvergura, in toate calatoriile noastre vei gasi pasiunea unor oameni dedicati frumosului spectacol oferit de natura.

 

De ce sa mergi cu noi:

Deoarece siguranta este pe primul loc! Acordam o atentie sporita sigurantei grupului, alegem cu grija traseele si luam toate masurile de precautie pentru a minimiza riscurile specifice muntelui.

Nu mergem in grup mare! De obicei, grupurile noastre sunt formate din 3 pana la maxim 20 de persoane, in functie de dificultatea traseului.

Numar suficient de ghizi si instructori atestati! In functie de marimea grupului si dificultatea traseului, alocam resurse umane suficiente pentru a respecta regulile de siguranta.

Suport personalizat! Pe durata traseului, avand in vedere faptul ca grupurile nu sunt mari, avem posibilitatea sa acordam atentie maxima fiecarui membru din grup.

Asistenta completa! Acordam suport din momentul inscrierii (echipament, transport, alimentatie) si dupa participarea la eveniment (comunicare, poze, sfaturi personale, materiale didactice etc).

Impartasim cunostinte! Atat pe durata evenimentului, cat si dupa, toti participantii beneficiaza de instruire in domeniul montan. Consideram ca experienta si cunostintele noastre apartin intregului grup.

Suntem deschisi la noi provocari! Participantii nostri isi pot transforma propriile visuri in realitate prin propuneri de noi evenimente.

Legam prietenii! Abordarea noastra este bazata pe relatii sincere. Majoritatea participantilor devin prieteni intre ei si, implicit, si cu noi.