Tura

Promotie

Valea Doftanei pe bicicleta

incepem sezonul de ciclism

Categoria Ciclism
Perioada 20.05.2023 20.05.2023
Durata
1 zile
Dificultate
mediu-dificil
Locuri disponibile
7 din 10
Pret
90 RON

Vă invităm la o tură cu bicicleta prin frumoasa Vale a Doftanei, să savurăm zilele frumoase ale primăverii. Cu acest eveniment deschidem, totodată, și sezonul turelor de ciclism din acest an. Vom petrece într-un mod activ o zi de sâmbătă, înconjurați de natura proaspăt revenită la viață. Tura este destinată tuturor amatorilor de bicicletă, cu un nivel fizic mediu. Vom parcurge o distanță de 85 km, cu o diferență de nivel de +1000 m și -1200 m pe asfalt, caldarâm și drum forestier.

 

PROGRAM:

 

Sâmbătă, 20 mai, ora 08:00: Ne întâlnim în Brașov și, după un mic instructaj, ne pornim spre Săcele. Trecem de Barajul Săcele și iesim de pe drumul principal spre Valea Doftanei. Asfaltul se va schimba cu un drum forestier, pe care vom urca până la Pasul Predeluș, la 1292 m. În partea a doua a traseului vom avea o coborâre lungă și lină până la final. Trecem pe langă pensiunile din zonă, la una din ele ne oprim să luăm masa. Vizităm Barajul Paltinu și ajungem la Câmpina, de unde vom lua trenul spre casă. 
Distanță: 85 km
Diferență nivel: + 980 m, - 1150m

 

DIFICULTATE: mediu. Traseul este caracterizat de o urcare lungă și o coborâre la fel de lungă. 

 

CAZARE: tură de o zi. Nu include cazare.

 

MESELE: nu sunt incluse

 

Număr de participanți: minim 10

 

ECHIPAMENT recomandat:
- desigur, bicicleta! wink cu care să poți merge pe teren accidentat: MTB
- încălțăminte și îmbrăcăminte sport
- rucsac mic/camelbak pentru apă și mâncare
- cască, mănuși ciclism, lanternă, kit de reparație
- pelerină/foiță de ploaie
- ochelari de protecție/soare
- trusă medicală 

 

PREȚ PROMOȚIONAL: 90 lei, ce include organizarea și ghidajul pe traseu.
Suplimentar:
- mesele;
- transportul până la Brașov și de la Câmpina;
- alte cheltuieli personale.

 

Pentru ÎNSCRIERE, detalii, stabilire contact, completare echipament și alte detalii necesare:
- Vă puteți alătura echipei noastre direct din eveniment, 
sau ne sunați GSM/Whatsapp: 0758696060, 
sau pe e-mail: mad4nomad@gmail.com.
- Achitați suma de 90 de lei.
* Daca evenimentul se va anula/amâna la inițiativa noastră sau din cauza restricțiilor valabile la data desfășurării acestuia, avansul va fi restituit integral. 
 
Vă atenționăm asupra faptului că în cazul în care renunțați la eveniment, din orice motiv, sumele achitate vor fi returnate în următoarele condiții:
a.    100% din prețul integral al evenimentului, dacă renunțarea se face cu mai mult de 15 zile calendaristice înainte de data de început a evenimentului;
b.    50% din prețul integral al evenimentului, dacă renunțarea se face în intervalul 14 - 5 zile calendaristice înainte de data de început a evenimentului;
c.    0% din prețul integral al evenimentului, dacă renunțarea se face într-un interval mai mic de 5 zile calendaristice înainte de data de început a evenimentului.

 

IMPORTANT:
1. Vom crea un grup de discuții cu toate persoanele participante din mai multe motive:
- pentru oferirea tuturor informațiilor necesare cu privire la: condițiile de cazare, organizare, starea vremii, pregătire fizică, consultanță echipament individual, îndrumare etc;
- după realizarea evenimentului, va servi pentru schimbul de impresii video și poze între participanți.
2. Chiar dacă nu dorim acest lucru, numărul de locuri este strict limitat.
3. Toată informația necesară va fi prezentată participanților.
4. În cazul unor condiții meteo nefavorabile, pentru siguranța grupului, ghidul are dreptul să schimbe traseul. În cazul vremii TOTAL NEFAVORABILE ne rezervăm dreptul de modificare a perioadei de desfășurare a evenimentului, ce va fi comunicată din timp!
5. Nimeni nu vă garantează reușita ascensiunilor. Aceasta depinde foarte mult de factori precum vremea, specificul organismului, starea fizică, pregătirea și experiența anterioară.